BLOG
Gorzó Pál 2017-07-11 06:40:07

Wellness hotelek a főváros közelében

Wellness Budapest környékén

A wellness fogalma sokszor összemosódik a termálfürdők által kínált lehetőségekkel, pedig sokkal több ennél, hiszen egyfajta életmódot, életérzést is jelent, aminek célja a testi és lelki egészség megőrzése. Ha nem ragaszkodunk az ilyen fajta fürdőzéshez, akkor vegyük az irányt Gödöllő felé, ugyanis az Erzsébet Királyné Szálloda nem csak a szállóvendégei részére nyújt exkluzív szolgáltatásokat, belépő ellenében bárki részesülhet a Relaxációs Sziget által kínált felfrissülésből. A lélek wellness programját pedig egy romantikus városnézés és kastélylátogatás keretében programozzuk be.
A termál szerelmeseinek sem kell csüggedni, ha szívesen lubickolnánk egyet, válasszuk a festői szépségű Dunakanyar leghangulatosabb városát, Visegrádot Budapest környéki wellnessünk helyszínéül.

Nagyvárosi színvonal vidéken

Magyarország a termál vizek országa, szerencsés adottságait pedig számos vidéki város igyekszik kihasználni, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen európai színvonalon kínálják wellness szolgáltatásaikat vendégeiknek.
Budapesttől kicsit messzebb, de még mindig elérhető távolságban bukkanhatunk rá az elmúlt évek egyre népszerűbb wellness-úttörőjére, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontra, ahol az egész család ellazulhat, kikapcsolódhat.
Best of listánkon szerepel egy igazi különlegesség is, Inárcs, ahol egy valódi kastélyban tölthetjük kényeztető napjainkat tökéletes harmóniában a hotelt körülvevő csodaszép természettel.
Nézzünk körbe északabbra is? Kóspallagnak talán nem kell már nagy reklám, hiszen itt található az Európában egyedülálló négycsillagos farönk szálloda, melynek wellness részlege a nem szálló vendégek részére is nyitva áll. Ha már erre járunk, kár lenne kihagyni egy jó kis kirándulást a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, ütemezzük be bátran programunkba, utána csak még jobban fog esni egy kis lazulás.
Végül az egyik talán legszebb Budapest környéki wellness helyszínünk nem lehet más, mint a „királyok városa", Esztergom, melynek egyik legfelkapottabb wellness hotele a Búbánatvölgyben található. Nevével ellentétben a hely maga a megtestesült harmónia, ahonnét csodás a kilátás a Dunakanyarra.
Nincs más hátra, mint célpontot választani, szállást foglalni, fürdőruhát bepakolni, és élvezni a jól megérdemelt pihenésünket.

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?