A VIAGO PONTRENDSZERE

Hogyan és miért gyűjtsd a pontokat a ViaGo-n?

Természetesen kalandozhatsz pontgyűjtés nélkül is. De miért tennéd? Ha applikációnk segítségével bizonyítod, hogy teljesítettél egy adott kalandot, garantált pontok és egy elismerő online jelvény a jutalmad. Ám a játék itt nem ér véget. Minél több pontot szerzel, annál több és értékesebb garantált ajándékkal és kedvezménnyel kedveskedünk Neked. És ez még mindig nem minden! Híres lehetsz kis játékos közösségünkben, hisz toplistánk nyilvános, mindenki láthatja, ha ügyesen teljesítesz és netán Mesterré vagy Top Kalandorrá válsz. Az elismerés tehát garantált, közösségi felületünkön barátokra, rajongókra, követőkre is lelhetsz. De akár ismerőseidet is meghívhatod, hogy csatlakozzanak hozzánk. Sőt azt is pontokkal háláljuk meg, ha kalandjaidat történetbe foglalod, vagy fényképes formában osztod meg Velünk. Na, ugye hogy megéri Velünk tartani?

ISMÉTELJÜNK, MIÉRT IS ÉRI MEG GYŰJTENI A PONTOKAT?

GARANTÁLT AJÁNDÉKTÁRGYAKAT ZSEBELHETSZ BE
Ha elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra számíthatsz, például: kitűző – ami a gyerkőcök nagy kedvence, kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző.
GARANTÁLT KEDVEZMÉNYEKET KAPHATSZ
Attól függően, hogy milyen címeket sikerül megszerezned, -30%-99%-os kedvezményekre jogosító kuponkóddal lepünk meg, melyet Sooters-es ajándékokra és szolgáltatásokra válthatsz be.
PONTJAIDAT BEVÁLTHATOD AJÁNDÉKTÁRGYAKRA, KEDVEZMÉNYEKRE
Szívesen gazdálkodnál Te pontjaiddal? Nálunk ezt is megteheted! Maradék pontjaidat beválthatod ajándéktárgyakra és nagyszerű kedvezményekre is.

HOGYAN GYŰJTHETED A PONTOKAT?

Kalandozz!

Kalandozz!

Valamennyi kalandtípusban találhatsz könnyű (50 pont), közepes (75 pont) és nehéz (100 pont) kalandokat is. A kihívások nehézségi szinttől függően különböző feladatokat és helyszíneket rejtenek. Ne feledd, a kalandok teljesítését GPS alapú applikációnkkal bizonyíthatod! Minden kalandért jár pont és online jelvény is, egy bizonyos mennyiségű pont megszerzését követően pedig automatikusan konkrét címeket, ajándékokat és kedvezményeket kapsz.
Szerezz elismeréseket, jelvényeket!

Szerezz elismeréseket, jelvényeket!

Ha legalább 200 pontot összegyűjtöttél, bronz jelvénnyel jutalmazunk, sőt garantált ajándékokat is kapsz: postai úton elküldjük jelvényed, egy ViaGo-s kulcstartót. Ezen kívül egy 30%-os kedvezményre jogosító kuponkóddal is meglepünk fiókodban, melyet a sooters.hu-n fotókönyvre válthatsz be.

Ha legalább 300 pontot összegyűjtöttél, ezüst jelvénnyel jutalmazunk, sőt garantált ajándékokat is kapsz: postai úton elküldjük jelvényed, egy ViaGo-s bögrét. Ezen kívül egy 50%-os kedvezményre jogosító kuponkóddal is meglepünk fiókodban, melyet a sooters.hu-n fotókönyvre válthatsz be.

Ha legalább 500 pontot összegyűjtöttél, arany jelvénnyel jutalmazunk, sőt garantált ajándékokat is kapsz: postai úton elküldjük jelvényed, egy ViaGo-s strandtörölközőt, és egy Viago Hungary Card Arany kedvezménykártyát. Ezen kívül egy 70%-os kedvezményre jogosító kuponkóddal is meglepünk fiókodban, melyet a sooters.hu-n fotókönyvre válthatsz be.
Legyél Mester és Top Kalandor!

Legyél Mester és Top Kalandor!

Vérbeli kalandor vagy? Folyamatosan pörögnek körülötted az események, kalandot-kalandra halmozol? Ezt nem hagyhatjuk szó nélkül! Ha egy típuson belül legalább 5 kalandot teljesítesz, Mesterré nyílvánítunk és megjutalmazunk egy menő pólóval, hogy mindenki lássa, milyen elszánt emberrel van dolga. Sőt, egy 70%-os kedvezményre jogosító kuponkóddal is meglepünk, melyet a Sooters fotókidolgozás szolgáltatására érvényesíthetsz.

Igazán büszkék lennénk, ha Top Kalandorokat is avathatnánk. Fejet hajtunk előtted, ha legalább két kalandtípus Mesterévé válsz és természetesen komoly ajándékokkal is megjutalmazunk:Tiéd egy fényképes ajándékcsomag (póló+kulacs+hátizsák) és -99% kedvezmény egy exkluzív fotókönyv árából.
Légy valódi ViaGo közösségi tag!

Légy valódi ViaGo közösségi tag!

Túl vagy egy fergeteges kalandon? Ügyesen írsz vagy netán remek fényképeket lősz? Oszd meg élményeidet a közösség többi tagjával is, és mi extra pontokkal fejezzük ki hálánkat. Minden útinaplóért cserébe 10 pontot kapsz, megéri hát bepötyögni kirándulásaid sztoriját. Ha megosztod a kalandozásaidról készült legjobb fotókat, galériánként 5 extra pont üti a markod. Tetszik a ViaGo? Hívd meg ismerőseidet, hogy ők is részesei lehessenek lelkes közösségünknek! Ezért is jár ám pont, minden visszaigazolt meghívásért pontosan 2. ;)

ÍZELÍTŐ A VIAGO AJÁNDÉKTÁRGYAKBÓL