Blog

Gorzó Pál 2017-05-04 14:08:32
Egynapos belföldi kirándulások Budapesten

Egynapos belföldi kirándulások Budapesten


A fővárosban lakók szerencsés helyzetben vannak, hiszen városon belül is rengeteg a nevezetesség, így akár egy hirtelen jött ötlettől vezérelve is felkereshetik a népszerű, vagy rejtett látnivalókat. Nem budapesti vagy? Akkor sincs semmi gond, szuper egynapos vagy akár több napos kirándulásokat tervezhetsz, itt mindig találsz néhány… Tovább »
Gorzó Pál 2017-05-08 19:12:21
Kirándulás Magyarországon

Kirándulás Magyarországon


Sóvárogva nézegeted ismerőseid fotóit egy-egy hétvégi kirándulásról? Mennél te is, de nincs időd órákat tölteni az internet böngészésével, és megtervezni merre is induljatok? Semmi gond, a legjobb helyen jársz, a ViaGo szuper tippeket ad az év minden hónapjára. Kattints tovább, hogy kiválaszthasd, melyikhez lenne leginkább kedved,… Tovább »
Gorzó Pál 2017-05-15 15:15:53
Erdélyi wellness hotelek

Erdélyi wellness hotelek


Ha meghalljuk, hogy Erdély, általában nem a wellness jut elsőként eszünkbe, annál inkább a csodás tájak. Pedig ezekhez a páratlan szépségű vidékekhez nagyon jól passzol néhány wellness hotel, hiszen nem csak a szemet kell kényeztetni, néha testünknek is szüksége van rá, így egy kellemes pezsgőfürdő, lazító masszázs csak még… Tovább »
Gorzó Pál 2017-05-22 10:15:09
Erdélyi kirándulást tervezel? Ajánlunk egyet!

Erdélyi kirándulást tervezel? Ajánlunk egyet!


Erdélyben rengeteg a felfedezni való, így nagyon nehéz kiragadni egy programot, de tatán, ha mégis választanunk kellene, elsőként Torda felé vennénk az irányt. (Aztán jöhet szép sorban a többi látványosság is.) Torda városától nem messze, a Torockói-hegységben találjuk a környék talán legszebb természeti képződményét, a… Tovább »
Gorzó Pál 2017-06-19 15:08:02
Kirándulás a budai hegyekben

Kirándulás a budai hegyekben


A Budai-hegység talán az ország legnépszerűbb kirándulóhelye, hiszen nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Látnivalókat és élményeket pedig bőven tartogat, hiszen ott a libegő, a gyermekvasút, a Budakeszi Vadaspark, a főváros egyik legszebb kilátópontja, a Normafa, az Erzsébet-kilátó és még sorolhatnánk… Tovább »
Gorzó Pál 2017-07-06 13:31:45
Egy zavartalan wellness hétvége Hajdúszoboszlón

Egy zavartalan wellness hétvége Hajdúszoboszlón


Hajdúszoboszlót joggal nevezhetjük a magyarországi gyógyturizmus és wellness fellegvárának, hiszen keresve sem találhatnánk megfelelőbb helyet, hogy kipihenjük a fáradt hétköznapokat. Így vannak ezzel sokan, hiszen az ország legnagyobb termálvizével rendelkező város számos hazai üdülőhelyet rangsoroló listán rendszerint dobogós… Tovább »
Gorzó Pál 2017-07-11 06:40:07
Wellness hotelek a főváros közelében

Wellness hotelek a főváros közelében


Rajtad is sokszor felülkerekedik valami furcsa érzés, mintha mókuskerékbe kerültél volna, és úgy érzed, nem tudod élvezni a munkád gyümölcsét? Akkor pont itt az ideje egy kis testi-lelki felfrissülésnek! Most olyan felejthetetlen pihenést nyújtó helyekre kalauzolunk, amik a főváros közelében, mégis távolabb a nyüzsgő… Tovább »
Gorzó Pál 2017-07-18 07:38:36
Wellness hétvége pároknak

Wellness hétvége pároknak


Manapság már nem kell sokat keresgélnünk, ha párunkkal egy igazán üdítő wellness hétvégét szeretnénk eltölteni kettesben, hiszen az ország minden pontján jobbnál jobb hotelek kínálják kényeztető szolgáltatásaikat. De mi van akkor, ha nem elégszünk meg csupán egy hagyományos pezsgőfürdővel, szaunával és masszázzsal? Ilyenkor… Tovább »
Gorzó Pál 2017-07-24 14:16:42
Balatoni hétvége Keszthelyen és környékén

Balatoni hétvége Keszthelyen és környékén


Ha a Balatonról van szó, elsőként mindenkinek Füred, Földvár, Zamárdi és Siófok ugrik be, hiszen ezek a legfelkapottabb részek, itt találhatók a legnépszerűbb strandok. Ám pont emiatt mi most egy másik oldalát szeretnénk megmutatni a „magyar tengernek", ezért a nyugati csücskébe invitálunk titeket. Itt is vannak ám szuper strandok,… Tovább »
Gorzó Pál 2017-08-03 15:05:32
 TOP 20 balatoni kirándulási lehetőség

TOP 20 balatoni kirándulási lehetőség


Balatoni kirándulási lehetőségekA Balatonra első sorban strandolni megyünk, de mi van akkor, ha már kellően kiáztunk, szép barnára pirultunk, és vágyunk egy kissé aktívabb pihenésre is? Akkor kerekedjünk fel, és kiránduljunk egyet a környéken. Ehhez adunk most néhány szuper tippet népszerű és kevésbé ismert célpontokkal.… Tovább »
1 2 3 4