Help - Hogyan működik a ViaGO?

Útinapló írása

A Viago-n olvasható összes útinaplót közösségünk írja, ezért a ViaGo-n látható vélemények olyan megélt kalandokon alapulnak, melyek során az írója megtapasztalta az adott élményt.
A felvett vagy befejezett kalanddal kapcsolatban lehet útinaplót vagy utazással kapcsolatos véleményt megírni. Jelentkezz be fiókodba kattints az Útinapló menüre. Az útinaplók és utazással kapcsolatos vélemények legfeljebb 1000 szó hosszúak lehetnek, és meg kell felelniük a ViaGO -ra vonatkozó irányelveinek. Fontos, hogy tartsd be, az alapelveket, mivel a nem megfelelő stílusban közétett útinapló a fiók törléséhez is vezethet.
Egy útínapló feltöltéséért 10 pont, extra jutalmat írunk jóvá a fiókhoz.

Galéria feltöltése

A vélemény megírását követően, a kalandorok a felvett vagy teljesített kalandokhoz fényképeket, útíképeket tölthetnek fel és oszthatnak meg ViaGo közösséggel. Egy teljes Galéria feltöltéséért 5 pont extra jutalmat írunk jóvá a fiókhoz.

Hírfolyam

Ha bejelöljük a számunkra fontos vagy érdekes ViaGo kalandorokat akkor az összes, olyan számunkra hasznos hír megjelenik a bejelölt kalandjairól, élménybeszámolóiról. Úgy lehet a legegyszerűbben elképzelni, mintha e-mailben kapnánk értesítést arról, hogy új információ került kiírásra.

Függő kalandok

A függő kalandok menüpont alatt olyan folyamatban lévő kalandok vannak, melyet a látogató felvesz kalandjai közzé és még nem teljesített. A kalandok teljesítésére nincs időkorlát, igy bármikor, ameddig aktív a kaland teljesíthető.

Követők

Ezzel a funkcióval belenézhetsz mások kalandozásaiba. Egyszerűen megszervezhetőek közös kirándulások, a kalandorok versenyezhetnek egymással. A versenyhez szükséges pontok illetve jelvények megszerzésének módjáról bővebben itt olvasható: http://viago.hu/a-viago-pontrendszere
A Követő funkcióval azonnal elérhető a legfrissebb útinapló vagy legújabb fényképgaléria is

ViaGo App letöltés

Az applikáció csak a kalandban meghatározott és előírt koordinátákat rögziti, más funkcióra nem használható. Nem rögzít semmilyen más adatot vagy helyszínt.
Az applikáció első letöltéséhez internet kapcsolat szükséges. Az applikáció rögzíti GPS koordinátákat a kaland során és érzékeli ha függő kalandok helyszínén járunk.
Ezzel igazolható az adott helyszín meglátogatása és a pontok hozzáadódnak automatikusan a profilhoz.
Ha nem rendelkezünk mobil internetkapcsolattal az alkalmazás tárolja, hogy ott jártunk és később frissíti eredményeket.

TOP10 ajánlás

Ebben a menüpontban a legeredményesebb Top és Mester kalandorok láthatóak, napi, heti, havi lebontásban is. Megtekinthetjük pontjaikat, kalandjaikat és követhetjük is őket.

Pontbeváltás

A kalandok során összegyüjtött pontok foríntba mérhető kedvezményekre, termékekre és ajándékokra válthatóak be.
A vásárlás során felhasznált pontok, automatikusan levonásra kerülnek ViaGo profilból. Ha olyan terméket választunk melynél a pontok kedvezményt jelentenek csak a kedvezményes összeget kell kifizetni. Megrendelés értéke többféle módon is kifizethető: online bankártyával, banki utalással. Az átvétel lehetséges budapesti ügyfélszolgálatunkon vagy országszerte 500 átvételi Pick Pack ponton, de választható futárral történő házhoz szállítás is.

Üzenetek

Az Üzenetek funkció használatával privát üzenetet küldhetsz a ViaGo közösség többi tagja számára, és természetesen üzeneteket fogadhatsz.


Jelvényeim

Ha az applikáció segítségével bizonyítjuk, hogy teljesítettünk egy adott kalandot, egy elismerő online jelvényt kapunk, mely a fiókba a profil fénykép alatt jelenik meg. Minnél több pont érünk el annál fényessebb jelvény a jutalmunk. Bronz, Ezüst és Arany jelvények kerülhetnek a profilunkhoz.

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?