Viago kaland

2000 óra napsütés Cserkeszőlőn

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Pihenni, gyógyulni, esetleg feltöltődni szeretnél? Most mindezt egyszerre teheted meg Cserkeszőlőn!
Cserkeszőlő Magyarország legnaposabb részén fekszik, évente átlagosan több mint 2000 órát kitevő napsütéssel. A település a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 Celsius-fokos gyógyvizének köszönheti hírnevét. A település könnyen megközelíthető az ország bármely pontjából. Budapesttől az M5-ös autópályán, majd Kecskeméttől a 44-es számú főközlekedési útvonalon jutunk oda.
Cserkeszőlő legfontosabb látványossága a Gyógy- és Strandfürdő komplexuma. A fürdőben wellness szolgáltatásokat és masszázskezeléseket vehetsz igénybe, ráadásként pedig Szauna-világ, valamint só-szoba is vár rád.
Cserkeszőlő és környéke ideális hely a nyugodt, természetes környezetben pihenni vágyóknak. A horgászatot és vadászatot, de a kerékpáros és vízi turizmust kedvelők is számtalan programot találhatnak.
A Tiszakürti Arborétum 10 km, a Tisza és Körös folyók, illetve azok holtágai 8-10 km, a horgásztavak 5-10 km távolságra vannak. Nagy népszerűségnek örvend a tiszai sétahajózás.

1. NAP KALANDJAI

Családi strandolás
Családi strandolás
A Cserkeszőlő Apartmanház a település szívében helyezkedik el, a hangulatos főutcán, szemben a Gyógy- és Strandfürdővel. Ha majd nem akarsz kígyózó sorban állni strandbelépődért, a szálloda recepcióján kényelmesen kiválthatod azt. Miután…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Matuzsálemek árnyékában
Matuzsálemek árnyékában
Egy hosszabb sétával, kerékpáron vagy autóval könnyen megközelíthető a szállodától kb. 5 km-re, a Tisza parton fekvő, Tiszakürti Arborétumot. Válaszd a sétát vagy a kerékpározást, és sokkal jobban fog esni majd a pihenés a matuzsálemek…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »