Viago kaland

Csodálatos Velencei-hegység

ELÉRHETÕ PONT: 30
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 1 nap

A KALAND RÉSZLETEI

A Velencei-tó hallatán hazánk egyik kedvelt üdülőhelye, nádasokkal körülvett sekélyvizű horgászparadicsoma jut eszünkbe. Az, hogy mi található a környékén, milyen természeti kincsek és geológiai formák jellemzik, azt a tó mellett fekvő Velencei-hegység zárta magába.


Ha fogékony vagy a természet szépségeire, és izgalmas felfedezéseket szeretnél tenni a Velencei-hegység vadregényes sziklás erdeiben, akkor ezt a programot feltétlenül vedd fel a kalandjaid közé. A túrákat Dr. Tarsoly Péter barlangkutató vezeti, a természettudományok doktora, a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat Vulkánszpeleológiai Kollektívájának tagja, aki Magyarországon közel 50 barlang felfedezésében és feltárásában vett részt. Ha Te is úgy gondolod, hogy az erdőben járva nem csak nézni kell, hanem látni is, ha szeretnél könnyedén tanulni a Velencei-hegység földrajzáról, élővilágáról és történelméről és érdekelnek a kihívások, akkor itt a helyed!

1. NAP KALANDJAI

Kincsek a hegy gyomrában
Kincsek a hegy gyomrában
Ebben a programban, három falut összekötő 11km-es túrára invitálunk Dr. Tarsoly Péter vezetésével. Sukoró, Nadap és Pákozd érintésével, 250méteres szintemelkedés mellett közel 5óra alatt megismersz egy kis szeletet a Velencei-hegység páratlan és…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »