Viago kaland

Demjéni pihentető hétvége

ELÉRHETÕ PONT: 100
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Játékos dombok és barátságos völgyek ölelik a térséget, gondoskodva arról, hogy az odalátogatónak bőven legyen mit megcsodálnia. Tölts el egy csodás hétvégét egy olyan helyen, ahol a föld mélyéről pezsdítő termálvizek tőrnek a felszínre, a hegyoldalban elnyúló szőlőtőkék nedűjéből pedig zamatos borok kerülnek az asztalra.

Demjén ideális helyszín egy aktív kikapcsolódásra. A békés kis település Eger és Egerszalók mellett, Budapesttől is, mindössze egy órás utazótávolságra fekszik.
A település egyik különlegességének számít, hogy mivel a kő a domináns építő anyag, a házak, a köztéri szobrok és a borpincék is többnyire ebből az időtálló anyagból épültek.
Szálláshelynek az Egri Korona Borházat ajánljuk, mely egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki és demjéni fürdő szomszédságában található. Innen mindössze 5 perc autózás választ el a Cascade Barlang- és Élményfürdőtől, ahol testi-lelki felfrissülés vár rád.
Lazításra fel!

1. NAP KALANDJAI

WELLNESS HOTEL ÉS BORFALU
WELLNESS HOTEL ÉS BORFALU
Amint megérkezel az Egri Korona Borházba, a recepción máris szemügyre veheted a színes borkínálatot. Természetesen nehéz lesz eldönteni majd, hogy melyikkel kezd, de ne aggódj, egy meglepetés bor is vár majd a szobádba, így a döntést későbbre is…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Kőbe faragott pincehelyiségek
Kőbe faragott pincehelyiségek
Szánd a mai napot a kellemes, ellazító sétákra! Fedezd fel a település északkeleti határán fekvő, a Hegyes-kő déli oldalába vájt Remete-lakot! Amint neve is jelzi, a néphagyomány szerint régen remeték lakták. Az egykori fekhely és tűzhely nyomai ma…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

AKIK MÁR TELJESÍTETTÉK

Közös szülinap Demjénben.....és nemcsak

Közös szülinap Demjénben.....és nemcsak

Írta: Szasz Gabriella    2017-02-03 11:39:31
Hosszas tervezés, szervezés ...............igazából a rettenetesen sokadik lelőtt helyszínjavaslat után a "mindegy hova, ahova a többiek akarnak oda megyünk mi is" jól… Tovább »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »