Viago kaland

Vendégszeretet az Őrségben

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Látogass el az Őrség egyik legszebb falvába! Szalafő archaikus településszerkezete a mai napig megmaradt, aminek köszönhetően a hely egy igazi különlegesség. A hét dombra épült település kihagyhatatlan része Pityerszer, a híres szabadtéri néprajzi múzeum.
A falusi vendégfogadásnak az Őrségben nagy múltja van, a közeli Rábagyarmat a két világháború között pesti családok kedvelt üdülőhelye volt, és Őriszentpéternek is már 400-500 nyaralója volt a '30-as években.
Lazíts egy mesés környezetben, a természet lágy ölén, az Őrségben. Szalafő azt a nyugalmat nyújtja neked, amelyre szükséged van.
Hosszú sétákat tehetsz erdőkön és mezőkön át, ha meg kerékpárral szeretnél túrázni, számos lehetőséged lesz arra is. Amennyiben nem viszed magaddal bringádat, a községben is bérelhetsz, ez viszont előzetes egyeztetést igényel.
Úszkálj vagy horgássz a Hársas tó vizében, mely Szalafő határától 12 km-re fekszik.
Lovagolj, kocsikázz a faluban, vagy menj gombászni az erdőbe. A szállásadód szívesen segít abban, hogy a legízletesebbeket válogasd kosaradba.

1. NAP KALANDJAI

Pityerszer skanzen
Pityerszer skanzen
Az Őrség szívében lévő szállások, érintetlen természeti környezetben fekszenek. Bármelyikre esik választásod, a kényelmes, hűvös szobák igazi felüdülést hoznak majd a nyári estékre, bár kevésbé valószínű, hogy egy ilyen vad környezetben…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Séta és pihenés
Séta és pihenés
Ha már kevésbé van kedved hosszabb túrának nekivágni, a helybéliek segítenek abban, hogy megismerkedj a környék gombafajtáival. Tarts velük egy gombavadászaton! Ébredj korán, örökítsd meg, ahogyan a Nap kibújik a régi kis házak mögül és büszkén…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »