Viago kaland

Gyula, a patinás fürdőváros

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

A patinás fürdőváros szobraival, szökőkútjaival, történelmi atmoszférájával, árnyas parkjaival, kulturális intézményeivel és izgalmas rendezvényeivel egy szempillantás alatt a szívedbe lopja magát, már mielőtt megkóstolnád a híres gyulai kolbászt.
Amennyiben családi hétvégét tervezel Erkel Ferenc szülővárosában, a maradandó élmények garantáltak a család minden tagjának. És mivel ilyenkor a kicsik kerülnek a prioritási lista élére, egy olyan szállást ajánlunk figyelmetekbe, mely a gyerkőcöket biztosan elvarázsolja majd. A Corvin Hotel 2 légterű, mesefigurás szobáiban igazi élmény lesz a szálláson eltöltött idő.

Nem azért utazunk Gyulára, hogy a kényelmes szállodai szobákban ücsörögjünk, máris bemutatjuk, hogy mi minden vár rátok!

1. NAP KALANDJAI

Irány a Várfürdő
Irány a Várfürdő
Kezdjük édesen a gyulai órákat és térjünk be Magyarország második legrégebbi cukrászdájába, a Százéves Cukrászdába, melynek neve picit csalóka lehet azok számára akik nem ismerik hosszú évtizedekre visszanyúló történetét. A hely…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Gyulavári főúri rezidencia
Gyulavári főúri rezidencia
Reggeli után máris indulhatunk a napsütéses kalandunk következő állomásaira, melyek közül az első, Erkel Ferenc Emlékháza lesz. Előtte viszont érdemes biciklit kölcsönözni a családnak, mivel a távolságok ma picit többre nyúlnak egy 10 perces…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »