Viago kaland

Mágikus hangulat Boldogkőváralján

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Tölts el pár napot egy mesebeli helyen. Messze a zavaró benzingőztől és a szmogos nagyvárostól, létezik egy hely, ahol idilli környezetben pihenheted ki magad.
Boldogkőváralja a Hernád folyó völgyében fekszik, a Zempléni hegység lábánál. A zöld, árnyas völgy zöldjéből gombákként magasodnak ki a kis háztetők, a dombon pedig büszkén ékeskedik a falu felett a csodálatos Boldogkői vár.
Járd be a falu hangulatos utcáit, sétálj fel a gyönyörű várhoz, melynek viharos múltja és történelme varázsmesébe illő. A hely önmagában is egy mágikus hangulatot áraszt, ám hétvégén, amikor színes programok keltik életre az öreg várfalakat, olyan mint egy igazi időutazás. Tapasztald meg te is!

1. NAP KALANDJAI

Boldogkői vár
Boldogkői vár
Irány a Boldogkői vár. Nem több mint 20 perc alatt odasétálhatsz, a Kossuth Lajos utcán elindulva. A falu határát elhagyva, jobbra térsz majd a vár irányába. A boldogkői vár története meglehetősen bonyolult, és a fennmaradt oklevelek szerint is…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Péchy-Zichy Kastély
Péchy-Zichy Kastély
Látogass el Boldogkőváralja egyedi, tájképi értéket képviselő Péchy-Zichy Kastélyhoz és Ősparkjába! Indulj el Boldogkőfalu irányába a Kossuth Lajos úton, mielőtt a kastélyhoz érnél, tekintsd meg az út bal oldalán a Szent Kereszt Felmagasztalása…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »