Viago kaland

Ezerarcú Noszvaj

ELÉRHETÕ PONT: 70
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Kulináris különlegességek és zamatos borok gondoskodnak tested és szellemed táplálásáról, népművészeti alkotások mesélnek majd a helyi történelemről, hagyományokról és színes programok mozgósítanak majd aktív tevékenységre.

Egyedülálló földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően, Noszvajnak sajátos hangulatát már érkezéskor megtapasztalhatod. A nap sugaraiban mártózó mezők, lágy szellőre összerezzenő fák, vidáman csicsergő madarak, lusta sünnek tűnő szénaboglyák a mezőkön, nyugalmat sugalló bárányfelhők. Lassíts és tápláld testedet-lelkedet egy 2 napos felüdüléssel, Noszvajon.
Akár aktív pihenésre vágysz, vagy nyugodtan hátra szeretnél dőlni nyugágyadban egy öreg tölgyfa árnyékában, itt mindenre lesz lehetőséged.

1. NAP KALANDJAI

Lovak, bortúra, gasztroélmények
Lovak, bortúra, gasztroélmények
Javasoljuk, indulj elsőként a Thumerrer pincékhez, ahol felejthetetlen gasztro élmények várnak rád. Mivel nagyon okosan van itt kialakítva minden, magaddal hozhatod a bőröndödet is, ugyanis a borpincéhez tartozó, múltidéző Magtár Fogadóban este majd…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

De La Motte
De La Motte
A pálinkás jó reggelt és reggelit követően útnak is indulhatunk, ugyanis a mai nap sem az unalomról fog szólni. A De La Motte kastély garantálja a kikapcsolódást és a kultúra iránti szomjadat is oltja majd. A késő barokk stílusban épült műremek…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »