Viago kaland

Száguldó ménesek Hortobágyon

ELÉRHETÕ PONT: 75
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Tarts velünk és fedezd fel a Hortobágy eddig ismeretlen arcát!

Ismerd meg e vidék meghatározó építészeti emlékeit, látogass el a Kilenclyukú hídhoz, mosd le az út porát a Hortobágyi Csárdában és fedezd fel a pásztorvilág rejtelmes életét a Pásztormúzeumban.
Járd be a 10 km-es Hortobágy halastó - tanösvényt és fedezd fel Európa egyik legfontosabb vízimadár élőhelyét, a Ramsari-területet!
Számtalan szabadidős tevékenységben és élményben lehet itt részed, akár egyedül indulsz felfedező útra, akár szervezett túrára indulnál szakavatott csoportvezetővel. A Nemzeti Park területén szinte kimeríthetetlen a folyamatosan megrendezett programok sokasága. Csak győzd kiválasztani, amit szeretnél!

Hortobágyi palacsinta, kilenclyukú híd, száguldó ménesek a pusztán, délceg betyárok hangoskodása a pusztai kocsma előtt. Ez lenne a Hortobágy? Dehogy! Csak sokan ennyivel asszociálják a Hortobágy térségét. Ám ez a vidék sokkal több ennél!
A Hortobágy a legnagyobb kiterjedésű szikes puszta Európában, ahol 1973-ban megalapították Magyarország első nemzeti parkját, melynek területe a Világörökség része. Ez a Hortobágyi Nemzeti Park.

1. NAP KALANDJAI

Hortobágy a dicső rónaság
Hortobágy a dicső rónaság
Hol máshol is lehetne első megállónk, mint a Hortobágyi Nemzeti Parkban. Amikor már megközelíted a térséget, egy ismeretlen új érzés keríthet hatalmába, amint körültekintesz a láthatárt ölelő pusztán. A nemzeti park területén található…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Hej, mostan puszta igazán a puszta
Hej, mostan puszta igazán a puszta
Fedezd fel a hortobágyi puszta ma is élő természeti értékeit, ahol csodálatos területek és kultúrtörténeti érdekességek várnak rád. Utazásod során több csikós és pusztaprogram helyszínére invitálunk, a Varga Tanyára, a Geréby kúriára, de…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »