Viago kaland

Dunakanyar gyöngyszeme

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

A mai kalandunk során összekeverjük a kultúrát a pihenéssel. Látogasd meg mindazokat a nevezetességeket, melyeket mindenkinek legalább egyszer látnia kell e csodás városban, majd ebéd után lazíts az ország egyik legújabb fürdőkomplexumában.

Esztergom Budapesttől 42 kilométerre, a festői szépségű Dunakanyar legszebb pontján helyezkedik el. A város különleges hangulata azonnal rabul ejti az odalátogatók szívét. Szent István szülővárosa 1973-ban ünnepelte fennállásának ezeréves évfordulóját, ám a leletek tanúsága szerint már 18-20 ezer éve is lakott volt a terület.

Kivételes földrajzi fekvéssel, gazdag történelmi emlékekkel, számos jelentős, a középkorból fennmaradt látványossággal, múzeummal, műemlékkel rendelkezik. Az ezeréves magyar építmények méltán reprezentálják az egykori főváros jelentőségét és gazdagságát. Amennyiben aktív pihenésre vágysz, Esztergomban számos lehetőség és program kínálkozik.

1. NAP KALANDJAI

Családi séta a királyi városban
Családi séta a királyi városban
Fényképezőgépet kézhez, kulacsot táskába, mosolyt az arcra!Első utunk természetesen a Bazilikához vezet, melynek impozáns megjelenését látván, biztosan megdobban a szívünk. Ez jellemzően az a hely, mely monumentális méreteivel csendre inti a…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Séta a belvárosban
Séta a belvárosban
A mai napon lazábbra vesszük a tempót, sétálgatunk a belvárosban, belekóstolunk a helyi gasztronómiába miközben a klasszicista, barokk és romantikus épületek tökéletes harmóniájában gyönyörködünk. A város főterének hangulatát határozottan a…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »