Viago kaland

Kemping a Velencei-tó partján

ELÉRHETÕ PONT: 50
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Titkos ösvények, izgalmas felfedezések várnak Európa egyik legmelegebb tavánál. A Velencei-tó Fejér megyében, a Velencei-hegység lábánál fekszik, Budapest és Székesfehérvár között.
Elsőként Agárdra invitálunk, mivel ez a kertvárosi hangulatú kis üdülőfalu, a tó déli partján fekszik, és régidők óta korosztálytól függetlenül vonzza magához a turistákat. Itt mindenki megtalálja azt, amire szüksége van egy élményekben gazdag kikapcsolódáshoz.

Amennyiben kedvet kapnál kempingezésre, egy nyolc hektáron elterülő Park Strand és Túrafalu kemping lehet szállásod, A kempingnek saját partszakasza több mint 500 méter, mely strandolásra, sportolásra, horgászatra kiválóan alkalmas. A gyerekek szórakozását a tóból leválasztott sekélyvizű öböl, a homokozók és a fából készült játszóterek szolgálják.

Fedezd fel A ViaGoval ezt a hangulatos, természet közeli helyet!

1. NAP KALANDJAI

Sárkányhajó
Sárkányhajó
Verj sátrat a kemping legligetesebb területén, dobd le a felesleges ruhadarabokat és irány a part! Kölcsönözz kenut és fedezd fel a nádas titokzatos világát! Madárkedvelőknek igazi csemege ez kenutúra, melyet akár szervezett formában is megtehetsz,  a…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Velence tavi kerékpártúra
Velence tavi kerékpártúra
Nyáron sátorban ébredni egyedi élmény. A sátor összetéveszthetetlen, jellegzetes illata ahogy a fűvel és a nyár sugaraival keveredik, igazi élvezet. Szedd össze magad, reggelizz és indulj útnak!Ellenőrizd le kerékpárod épségét és irány egy…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »