Viago kaland

Visszhang nyomában

ELÉRHETÕ PONT: 100
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 2 nap

A KALAND RÉSZLETEI

A Balatonba nyúló, félszigeten elterülő, ezeréves városka felejthetetlen élményeket nyújt, nem csak azoknak, akik először látogatnak el ide, de a sokadszorra érkezőknek is, akik már beleszerettek történelmi és kulturális emlékeibe, klasszicista belvárosába.

Tihany ugyanis jóval többet tud nyújtani, mint amit az üdülési brosúrákon látunk. Bár betéve tudjuk az apátság, a tihanyi kecskeköröm, a hírneves visszhang, vagy az őshonos levendulák történetét, mikor újra és újra meghalljuk az echót, vagy megpillantjuk a gyönyörű, lila földeket joggal fog el bennünket a büszkeség érzése. A félsziget és környezete ráadásul megannyi kirándulási lehetőséget rejt magában, ahol teljesen elfelejtheted a szürke mindennapok stresszes pillanatait. A mindig megújuló, változó, lenyűgöző „magyar tengerről" még szót sem ejtettünk!
Ha inkább a passzív pihenést választod, irány az Echo Residence! Engedd magad lenyűgözni az étterem ínycsiklandó és laktató fogásaival! Keresd fel a szálloda wellness részlegét, merülj a pezsgőfürdő habjai közé és méregteleníts a gőzölgő szaunákban!

1. NAP KALANDJAI

Start a Visszhang körútra
Start a Visszhang körútra
Tihany az a hely, mely folyamatosan mozgásra hív. Számtalan látnivalójával, varázslatos atmoszférájával nem lehet betelni. Három tihanyi körútból választhatsz, melyeket megtéve jócskán bővül majd élmény- és emléktárad. Startolj a Visszhang…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Öreg levendulás
Öreg levendulás
A mai napon sem fogsz unatkozni, ugyanis 2 opcionális túra vár még rád. A levendula körút és a Legenda körút. A levendula körút kiindulópontja a Levendula Ház Látogatóközpont. Ismerd meg a térség természeti értékeit! A közel 10 km-es séta során…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »