Viago kaland

Zala gyöngyszeme Gosztola

ELÉRHETÕ PONT: 110
NEHÉZSÉGI SZINT:
SZÜKSÉGES IDÕ: 4 nap

A KALAND RÉSZLETEI

Gyere velünk Zala megye egyik legkisebb, de természeti értékekben annál gazdagabb községébe, Gosztolára. Az egyetlen utcából álló virágos falucska festői környezete és különleges nyugalma rögtön magával ragadja a kalandort. Aki egyszer megtapasztalta Gosztola különleges varázsát, újra visszavágyik ide.

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel megépítésével ez a 20 fős kis falu ismét az érdeklődés középpontjába került. Gyere velünk, ismerd meg milyen kihívások várnak rád!
Első napon foglald el szállásodat és élvezd a hotel páratlan ajánlatait. Legyen az első nap a gasztronómiáé, válogass kedvedre a zalai ételek gyöngyszemeiből.
Második napi program a kényeztetés és feltöltődés ideje. A Lentiben található gyógyfürdőbe és Szent György Energiaparkba invitálunk, hogy hatékonyan tudj pihenni, feltöltődni és gyógyulni egy helyen.
Megújult erővel kezded így a harmadik napot, Gosztola környékén! Pattanj kerékpárra, a Dél-Zalai Erdőtáj Kerékpárút és térképei lesznek segítségedre a közel 20km-i út megtételéhez. A nap végén kényesztesd magad a Gosztola Hotel erdőre néző, mediterrán fedett uszodájában.

A hosszú hétvége utolsó napját a kultúrának és a kézművességnek szenteljük. Elkalauzolunk a Hetésiek földjére, megismerkedsz a hetési asszonyok szőtteseivel, megtekintheted Magyarország egyik legszebb festett kazettás mennyezetű református templomát, Szentgyörgyvölgyön. Felkeresed az 1790-ben épült bájos, zsúpfedeles fazekasházat Magyarszombatfán valamint a veleméri Szentháromság templomot, amelyben hazánk legteljesebb épségben fennmaradt barokk freskóit tekintheted meg.
Zalai gyöngyszemeket ígértünk neked, de csak egy kis füzérrel sikerült, mert ez a páratlan szépségű dombság megannyi látnivalót tartogat számodra. Térj vissza erre a vidékre, teljesítsd a Falusi vendégfogadás kalandot, hogy még több ViaGo ponttal gazdagodj!

1. NAP KALANDJAI

Gyöngyös falatok
Gyöngyös falatok
Gosztolában és környékén számos olyan formája létezik a pihenésnek, mely nemcsak a vendégek fizikai állapotára van jótékony hatással, hanem szellemileg, lelkileg is feltölti őket. Ehhez kiváló helyszínt nyújt a Gosztola Gyöngye Spa &…
További részletek »

2. NAP KALANDJAI

Energiavonalak találkozása
Energiavonalak találkozása
A kaland második napján előzetes egyeztetés alapján, ingyenes transzfer szállít a Gosztola Gyöngye Hoteltől a Lenti Gyógyfürdőbe.Csobbanj, áztasd és pihentesd tested! A Lenti gyógyvíznek többszörösen jó hatásai vannak. Európa szerte ismert 40000…
További részletek »

3. NAP KALANDJAI

Dimbes-dombos, kerékpáros
Dimbes-dombos, kerékpáros
A kaland 3.napján egy 20 km-es kerékpártúrán veszel részt, egy térkép lesz segítségedre, amit a ViaGo honlapjáról vagy a Dél-Zalai Erdőtáj kerékpárút rendszerén keresztül tölthetsz le.  Használd a térképet és indulj el a kiépített erdei…
További részletek »

4. NAP KALANDJAI

Hetésiek titkai
Hetésiek titkai
Ezen a napon Magyarország nyugati határszegletébe invitálunk, ahol megismerkedünk a táj kultúrájával és kézművességével.Első utad vezessen Lentibe a Zöldmező utca 11.-be, ahol Hácskó Imréné kéziszövő munkáit tekintheted meg. Kizárólag…
További részletek »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

MI KELL A KALAND TELJESÍTÉSÉHEZ?

VEDD FEL A
KALANDOT

a saját kalandjaid közé

FOGLALJ SZÁLLÁST
A VIAGON KERESZTÜL

kedvezményesen, egyedi ajánlatokkal a kalandoroknak

Kapcsolódó szállások »

TÖLTSD LE A
VIAGO ALKALMAZÁST

amivel igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Ingyenes app letöltés »
Mutasd a térképen a kaland helyszíneit »