MI A VIAGO?

Recept az élet élvezetéhez...

Minden reggel, amikor felkelsz két lehetőség áll előtted: Ránézhetsz az ébresztőre és megnyomhatod a "szundi" gombot, tovább álmodva egy izgalmasabb életrőlvagyfelnyitod a szemed, engedsz a napsugarak csábításának, kipattansz az ágyból és megvalósítod álmaidat! Az élet túl rövid ahhoz, hogy otthon ülj és várd a csodát. Millió élmény és kaland vár rád, élj és élvezd a jelen minden pillanatát.
Mi a ViaGo-nál abban hiszünk, hogy az életet meg kell élni, élvezni kell, és ehhez sosincs késő. Az a vágy hajt bennünket, hogy életre szóló élményeket szerezzünk kalandorainknak. Gazdag ízek, lenyűgöző panorámák, mámoros illatok, jóleső borzongás, nyüzsgő városok, amelyekről egy szép nyári este, a teraszon ülve, Te is mosolyogva mesélsz majd unokáidnak.

Mutatjuk, hogy működik a ViaGo:

CSATLAKOZZ!
1.

CSATLAKOZZ!

Hozd létre saját kalandor profilodat!

Láblógatás, úszkálás, masszázs, egy kis séta, relax a szállodában... és utána? Regisztrálj oldalunkra, ha olyan helyeket keresel, ahol valóban van program a szálláson túl! A mi szótárunkban nem szerepel az unalom szó. A ViaGo eléd tárja Magyarország legkülönlegesebb berkeit, miközben rengeteg programötlettel lát el, amiket ha teljesítesz, garantált ajándékokban részesülsz. Ne habozz, légy közösségünk részese és versenyezz a többi kalandorral!
Keress egy kalandot
2.

Keress egy kalandot

A ViaGo nem egy tipikus szállásfoglaló portál. Izgalmas kihívásokkal készültünk Számodra.

Különböző kategóriákban, eltérő nehézségű kalandok között válogathatsz. Valamennyi kalandunk magyar városokhoz kötődik, hisz meggyőződésünk, hogy hazánk zugai ok nélkül mellőzött, valódi kincseket rejtenek. Ráleltél a Neked való kihívásra? Add hozzá függő kalandjaid közzé, foglalj szállást vagy vásárolj jegyet a ViaGo-n keresztül!
TÖLTSD LE A VIAGO ALKALMAZÁST!
3.

TÖLTSD LE A VIAGO ALKALMAZÁST!

Az applikáció segítségével igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein.

Könnyen kezelhető applikációnk rögzíti GPS koordinátáidat és érzékeli, ha függő kalandjaid helyszínein jársz. Akkor sem kell aggódnod, ha nem rendelkezel mobil internetkapcsolattal: az alkalmazás tárolja adataidat és amint netközelben leszel, frissíti eredményeidet. Töltsd le ingyenes appunkat, jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal, és szerezz elismeréseket (ezekről bővebben az 5. pontban olvashatsz)!
TELJESÍTSD A KIHÍVÁST!
4.

TELJESÍTSD A KIHÍVÁST!

Nos, készen állsz életed nagy kalandjára?

Regisztráció pipa, szimpatikus kaland kiválasztva, szállás lefoglalva, app letöltve. Hátizsák bepakolva? Elemózsia bekészítve? Akkor indulhatunk!
SZEREZZ ELISMERÉSEKET!
5.

SZEREZZ ELISMERÉSEKET!

Mert játszani jó!

Felfedezőink lelkesedését komoly elismerésekkel díjazzuk! Applikációnk segítségével igazolhatod, hogy jártál a kaland helyszínein, így pontokat, menő jelvényeket, csábító kedvezményeket, sőt akár ingyen ajándéktárgyakat zsebelhetsz be.

Hisz ez a sztori Rólad szól!
használd fel pontjaidat
6.

használd fel pontjaidat

Garantált ajándékaink mellett pontjaidat kedvezményekre is beválthatod.

Minden teljesített kalandot díjazunk online jelvényekkel és pontokkal. Ha elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra számíthatsz, például: kitűző – amit a kis lurkók különösen imádnak, kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző. Emellett maradék pontjaidat kedvezményekre is beválthatod.

Gazdálkodj velük kedved szerint!

A VIAGO PONTRENDSZERE

Hogyan és miért gyűjtsd a pontokat a ViaGo-n?

A VIAGO PONTRENDSZERE

Természetesen kalandozhatsz pontgyűjtés nélkül is. De miért tennéd? Ha applikációnk segítségével bizonyítod, hogy teljesítettél egy adott kalandot, garantált pontok és egy elismerő online jelvény a jutalmad. Ám a játék itt nem ér véget. Minél több pontot szerzel, annál több és értékesebb garantált ajándékkal és kedvezménnyel kedveskedünk Neked.

És ez még mindig nem minden! Híres lehetsz kis közösségünkben, hisz toplistánk nyilvános, mindenki láthatja, ha ügyesen teljesítesz és netán Mesterré vagy Top Kalandorrá válsz. Az elismerés tehát garantált, közösségi felületünkön rajongókra, barátokra, követőkre is lelhetsz. De akár ismerőseidet is meghívhatod, hogy csatlakozzanak hozzánk. Sőt azt is pontokkal háláljuk meg, ha kalandjaidat történetbe foglalod, vagy fényképes formában osztod meg Velünk.

Ugye hogy megéri Velünk tartani?