Miért érdemes a ViaGo-n jelen lenni?

EGYEDI RENDSZER

A ViaGo nem pusztán egy szállásfoglaló oldal a sok közül. Elsőként mi hoztunk létre Magyarországon egyedi tervezésű, játékos kalandokat. A kalandok része lehet a Te szállásod vagy szolgáltatásod is!

MEGGYŐZŐ PROFIL

Weboldalunk tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a magas felhasználói élményre. Segítségünkkel szállásadatlapod rendkívül informatív, letisztult, meggyőző és mobilbarát lesz!

NAGYSZERŰ ÜGYFELEK

Elismerésekkel és ajándékokkal halmozzuk el kalandorainkat, így ha regisztrálsz felületünkre, rengeteg nagyszerű, megbecsült és boldog ügyfélre számíthatsz.

RÁLÁTÁS BÁRHOL, BÁRMIKOR

A ViaGo-fiókba bejelentkezve bármikor megtekinthető hogyan alakulnak a foglalások. Az adatok bármikor szabadon módosíthatóak. A legfőbb statisztika naponta, hetente, havonta, összesített formában is lekérhető.

HIRDETÉS HELYI SZINTEN ÉS REGIONÁLISAN

A hirdetések, kalandok megjelennek Magyarországon, de régióból vagy környező országokból számíthatunk érkező látogatókra.

INGYENES BEÁLLÍTÁSI SEGÍTSÉG

A ViaGo-hoz történő csatlakozással jogosulttá válsz az ingyenes ViaGo szakértői tanácsadásra. A tanácsadás során közösen beállítjuk a fiókod, és segítünk elkészíteni, optimalizálni a hirdetést.

Regisztrálj még ma és hozz létre a fiókodat. Szövegezd meg, töltsd fel az adatokat és ezeket a beállításokat később bármikor pontosíthatod.

Csatlakozz a ViaGo-hoz!

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?