csatlakozz a viagohoz!

Légy részese Magyarország leglelkesebb felfedező közösségének,
reklámozd kiadó helyed a ViaGo-n keresztül!

miért válasszam a viagot?

Hirdess nálunk, ha folyamatos teltházra vágysz.

egyedi rendszer

A ViaGo nem pusztán egy szállásfoglaló oldal a sok közül. Elsőként mi hoztunk létre Magyarországon egyedi tervezésű, játékos kalandokat. A kalandok része lehet a Te szállásod is!

Meggyőző profil

Weboldalunk tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a magas felhasználói élményre. Segítségünkkel szállásadatlapod rendkívül informatív, letisztult, meggyőző és mobilbarát lesz.

Nagyszerű ügyfelek

Elismerésekkel és ajándékokkal halmozzuk el kalandorainkat, így ha regisztrálsz felületünkre, rengeteg nagyszerű, megbecsült és boldog ügyfélre számíthatsz.

hogyan működik?

1.

Regisztráció

Közösségünkhöz rövid regisztrációs adatlapunk kitöltésével csatlakozhatsz. Adataid megadását követően néhány percen belül egy megerősítő e-mail fog landolni postaládádban. Kérjük, nyisd meg a benne szereplő linket a folyamat folytatásához!
2.

Ellenőrzés és visszajelzés

Miután paramétereid rögzítésre kerültek rendszerünkben, kollégáink ellenőrzik szállásodat. Oldalunkon csak valós, minőségi szálláshelyeket jelenítünk meg, hiszen így építhetünk értékes, időtálló közösséget.
3.

Szállásadatlap testreszabása

Gratulálunk! Amennyiben szállásod megfelelt elvárásainknak, beléphetsz belső felületünkre, ahol máris testreszabhatod szállásadatlapodat.
Tölts fel minél több képet és videót, nyűgözd le a kalandorokat! Nincs időd ezzel babrálni?
Keresd bátran kollégáinkat, ebben is szívesen a segítségedre lesznek!
4.

Indulhat a kalandozás!

Szállásadatlap pipa. Eldördült a startpisztoly. Az ajánlatkérés már éles. Csak győzd energiával a fáradhatatlan felfedezők tömegét! :)

regisztráció szállásadóknak

Egyszerű, gyors, ingyenes. Mire vársz még?