Rólunk

Egy 1-től 10-ig terjedő skálán Te mennyire élvezed az életet? Mi a ViaGo-nál abban hiszünk, hogy az embereket igazából a kihívások éltetik, s mind tartozunk magunknak annyival, hogy kihozzuk életünkből a maximumot. És most nem csak a munkára vagy a sulira gondolunk. A szabadidő eltöltése is lehet tartalmas, izgalmas, sőt motiváló, bár kétségtelen, hogy a TV vagy a számítógép előtt "punnyadni" sokkal könnyebb. De az valóban kikapcsol? Téged valóban boldoggá tesz? Bennünket az a vágy hajt, hogy életreszóló élményeket szerezzünk látogatóinknak. Lépj ki a mókuskerékből, hisz az élet túl rövid ahhoz, hogy otthon ülj és várd a csodát. Gazdag ízek, bámulatos panoráma, mámoros illatok, jóleső borzongás, nyüzsgő városok... Millió élményt tartogat hazánk, mozdulj hát ki velünk! Légy egy kalandokkal teli közösség tagja, hogy Te is 10-est válaszolhass! ;)

Voltak időszakok, amikor nagyon nehezen lehetett rávenni, hogy kimozduljak otthonról. Még hétvégente is a kanapén ücsörögtem. Azt hittem, miközben a TV-t kapcsolgatom az agyam pihen, testem feltöltődik, s lelkesedéssel vágok majd bele az új munkahétbe. Hát nem volt így. Ráadásul a gyerekeimen is észrevettem, hogy egyre gyakrabban nyűgösek.

Feleségem nyüstölt, hogy higyjem el, ha elutazunk akár egy-egy napra, az nem fáradtság, s biztosan kiegyensúlyozottabbá tesz mindőnket. A fürdők, a wellness, a láblógatás viszont csak ideig-óráig kötnek le, valami izgalmasabbra vágytam. A szállásfoglaló- és utazásszervező oldalak kínálatai gyakran sablonosak és ugyan eligazodni kihívás rajtuk, abban csak nagy ritkán segítenek, hogy a kirándulás ne torkolljon unalomba. Munkatársaimtól és barátaimtól is gyakran hallottam, hogy szívük szerint olyan helyeket keresnének, ahol valóban van program a szálláson túl. Csak hát nem tudnak hol.

Gondoltam egyet, s Sooters-es csapatommal (másik vállalkozásom) létrehoztam a ViaGo-t. A fejünkbe vettük, hogy bejárjuk Magyarország ok nélkül mellőzött helyeit, megkeressük a legszuperebb szállásokat, s mindhez érdekes programokat, valódi kihívásokat csatolunk, az egész köré pedig közösséget szervezünk. Útjaink során bebizonyosodott bölcs feleségem "jóslata", szabadidőmben végre valóban feltöltődök, minden kirándulás stresszoldó hatású, hangulatjavító, sőt erőnlétfokozó. Rövid hétvégéken közelebbi helyszínt választunk, de van, hogy hosszabb időszakokra és messzebb utazunk, olyankor mindig visszük a gyerekeket is. A lényeg, hogy kitörjünk a mókuskerékből és valódi, felejthetetlen élményeket szerezzünk.

Arra bíztatunk csapatommal mindenkit, hogy merjék élvezni az életet és töltsék izgalmakkal teli kalandokkal szabad óráikat. Ebben mi minden segítséget megadunk, kalandorainkat még garantált ajándékokkal is megjutalmazzuk! Mire vársz még? Légy Te közösségünk legújabb tagja!

Gorzó Pál, a ViaGo alapítója

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?