JÁTÉKSZABÁLYZAT

Jelen részvételi- és játékszabályzat a ViaGo kalandprogram (a továbbiakban: „Sooters.hu" Kft. általános szerződési feltételei) hivatott szabályozni. A hosszú távú, kaland program 2015. szeptember 1 napján indul, és határozatlan időre szól. 

 
 A ViaGo hivatalos részvétel- és játékszabályzata
 
 1. Kaland játék szervezője

A ViaGO szervezője a "Sooters.hu" Kft. székhely:1092 Bp. Ferenc Krt 2-4 fsz. 1 ; cégjegyzékszám: 01-09-960139; adószám: 12507205-2-43, Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-103925/2016. A Kaland játékhoz kapcsolódó egyéb feladatokat, az adatkezelést, valamint az adatfeldolgozást szintén a " Sooters.hu" Kft. látja el 

2. A Kaland átékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy, amennyiben a Játékos a Kaland játékszabályzatot elfogadja. A Kaland játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. 

3. A Kaland játék és résztvevő progarmok

A Kaland játék során a Kalandor játékos, saját, a ViaGo által megtervezett , különböző tematikájú (természetjáró, gasztro, zenei, családi) és nehézségi szintű (könnyű, közepes, nehéz) kalandok teljesítésével vannak bevonva a játékba. Egy-egy kaland adott városhoz, régióhoz kötődően több elemből és programon való részvételből tevődik össz.A kalandok teljesítésének bizonyítása egy saját fejlesztésü GPS applikáción keresztül történik. A kalandok több részből állnak és telejítésük után pontokkal jutalamzzuk a részvevőket. A felhasználók egy kaland teljesítését követően azonnali visszajelzésként online jelvényt kapnak, különböző címek megszerzése után pedig extra ajándékokat.  Az összegyüjtött pontok beváltahatóak termékekre vagy kedvezményekre. A kedvezményeket adott kalandhoz kötődő a sooters.hu Kft. által bíztosított ajándéktárgyakra, fotókönyvre, bögrére,  képkidolgozásra, oklevélre, kedvezménykártyára stb lehet érvényesíteni, illetve a pontok közvetlenül is beválthatóak emléktárgyakra, termékekre. A kedvezményes ajándéktárgyakra, termékekre történő pontbeváltásnál a kiszállítás költsége a kalandba részvevő játékos költsége.

 4. A Kaland játék időtartama, menete

A Játékban való részvételhez, a weboldalon történő regisztráció és applikáció letöltése szükséges. 
A regisztráció a "Regisztrálok" gombra kattintva vagy Facebook profilal történő belépéssel valósúlhat meg. Az applikáció letöltése a játék lényeges eleme , hogy a pontok megszerezhetőek legyenek.  
A regisztráció hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.) a ViaGo , semmilyen felelősséget nem vállal és ennek bekövetkezésekor nem köteles az ajándékok átadására.
Regisztrációt követően a rendszer létrehozza egy virtuális fiókot pontgyűjtőt, melyre a kaland teljesítésekor a honlapon is feltüntetett pontok kerülnek jóvírásra a fiókba.. Az összegyűjtött pontok beváltása, követése a Honlapon lehetséges.

5. Játék időtartama

A Kaland játék nincs időkorláthoz kötve, a kalandor addig teljesítheti ameddig a kaland elérhető a weboldalon. 

6. Ajándékok

Az ajándékokat azok a részvételre jogosult személyek vehetik át, a Honlapon, melyet a rendszer azonosított és elfogadott, majd az ajándék tényéről visszaigazoló üzenetet küldött.

7. Az Ajándékok átvétele

Lebonyolító havonta két alkalommal postai úton küldi ki és átvételi elismervény ellenében az ajándékokat, ez esetben a kiküldés egyszeri költsége Szervezőt terheli. A megszerezhető Ajándékok típusairól és elérhető darabszámaikról a weboldalonlehet tájékozódni .

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?