Ciklámen üdülő

9730 Kőszeg, Ciklámen tér 1. Mutasd a térképen »

Gyönyörű környezettel, történelmi nevezetességekkel, ózondús szubalpin levegőjével csábítja a kirándulókat, turistákat és a diákokat.

Legkedvezőbb ajánlat:
7 000 Ft/szoba/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

A Ciklámen üdülő - és Turistaszálló a város fölé magasodó Szabóhegyen található.

A csendes, nyugodt környezet, a csodálatos panoráma és a szíves vendéglátás a biztosítéka annak, hogy a Ciklámen Üdülőben tartalmasan, ugyanakkor szórakozva és pihenve tölthetik napjaikat a hozzánk látogató ifjú és felnőtt vendégek.

Szolgáltatásaink ehhez igazodnak, hiszen erdei iskolát, táborokat, osztálykirándulásokat, családi üdüléseket szervezünk, és szívesen látunk minden természetet kedvelő turistát, teljesítménytúrázót, kéktúrázót, és a kerékpározás szerelmeseit..

Üdülőnk kitűnő helyszínként rendezvények, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, csapatépítő tréningek lebonyolításához is. Kényelmüket komfortos szobák, tágas étkező, szabadtéri sütés-főzés teszik teljessé. SOKAK ÖRÖMÉRE ÜDÜLŐNK KULCSOSHÁZKÉNT IS ÜZEMEL.

Üdülőnk minden évszakban szeretettel várja vendégeit, hiszen tavasztól télig ez a táj és a város mindig tartogat meglepetéseket, természeti csodákat, és színvonalas programokat.

Szállásunk:

Üdülőnk a városközponttól kb. 2,5 km-re, egy 5000m2-es park közepén található a Szabóhegy gyönyörű környezetében. A 43 fő befogadására alkalmas épület valamennyi szobája (7db) fürdőszobával rendelkezik. Kitűnő saját konyhánk van, melyhez egy 40 fős étkező kapcsolódik. Az üdülőhöz tartozó parkban kitűnő lehetőséget kínálunk sátorozáshoz is. Területünkön asztalitenisz, lengőteke, füves terület labdajátékokhoz, játszótér és szalonnasütőhely is található.

Kétágyas szoba
Kétágyas szoba Részletek, galéria
7000 Ft/szoba/éj
Háromágyas szoba
Háromágyas szoba Részletek, galéria
9000 Ft/szoba/éj
Négyágyas szoba
Négyágyas szoba Részletek, galéria
10000 Ft/szoba/éj
Nyolcágyas szoba
Nyolcágyas szoba Részletek, galéria
17600 Ft/szoba/éj
Hatágyas szoba
Hatágyas szoba Részletek, galéria
13200 Ft/szoba/éj
Szállás elfoglalása15:00 után
Szállás elhagyása10:00 előtt
ParkolásBiztosított
KisállatHozható
AkadálymentesNem
TömegközlekedésNincs

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.