Colonia Natura Történelmi Apartmanpark Sitke

9671 Sitke, József Attila utca 29. Mutasd a térképen »

Itt a föld minden egyes göröngye vagy a múlt bölcseletéről, vagy a természet gyönyörűségéről regél. Az időtlen pihenést garantálja Colonia Natura!

Legkedvezőbb ajánlat:
5 000 Ft/fő/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

E kétezer éves szálláshely története a Római Birodalom idejére nyúlik vissza. Ekkor katonai állomáshely állt a Rába folyó partján, a mai Sárvár területén. Az onnan nem messze található Hercseg-hegy lankáin telepedtek le a veteránok családjaikkal, és létrehozták Coloniájukat Bassiana néven. A rómaiak után az évszázadok alatt feledésbe burkolódzott az egykori római Colonia, de a mai napig több ezer éves cserépdarabokat fordít ki az eke a földből, minden ősszel…

Egy ilyen őszi napon, mikor a megfárad nap sugarai tétován sejlettek át a múló természet páráján, a Hercseg-hegy szőlőkkel futtatott lankáinak árnyékában megkezdtük eme elfeledett Colonia újjáépítését. Itt a föld minden egyes göröngye vagy a múlt bölcseletéről, vagy a természet gyönyörűségéről regél.

Ezen a világ zajától elzárt, ám mégis a civilizáció tőszomszédságában álló helyen Colonia Natura azért emeltetett, hogy minél több emberrel megoszthassa mindama ajándékokat, melyeket világunk e szeglete csak adhat: a nyugalmat, az örömet és a felfedezés izgalmát.

Az egykori római kolónia helyén felépült, korabeli stílust megőrző apartmanházaink 1 - 4 főig vehetők igénybe. A nálunk megszálló vendégek, nem csak a környék négy különböző hatású wellness gyógyfürdőjébe látogathatnak el, mi a „mindness”-re, azaz a szellemi, lelki feltöltődésre is lehetőséget kínálunk. Kerékpáron, vagy gyalogszerrel könnyedén felfedezhetőek e táj ez idáig rejtett értékei A Somló-Ság borvidék pincéiben a szőlőmesterek remekei éppúgy megkóstolhatóak, mint a hangulatos, helyi, falusi éttermekben a jobbnál jobb vasi fogások. Ha elkívánkozik a városi lét, a mindennapok forgatagából, de mégis elérhető közelségben szeretné tudni Sárvár lüktető, nyüzsgő kisvárosi varázsát, akkor keresve sem találhatna megfelelőbb helyet COLONIA NATURA-nál.

Szolgáltatások: Ingyenes internet; Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; Felszerelt konyha; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; TV a szobákban vagy a társalgóban; Légkondicionáló; Játszótér; Kerékpár kölcsönzési lehetőség; Túralehetőségek; Gladiatorium/outdoor programok; Kneipp Tapidorium.

Standard Szoba
Standard Szoba Részletek, galéria
5000 Ft/fő/éj
 • 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség
 • Felszerelt konyha
 • Gladiatorium/outdoor programok
 • Ingyenes internet
 • Játszótér
 • Kerékpár kölcsönzési lehetőség
 • Kert, udvar vagy zöldövezet
 • Kneipp Tapidorium
 • Légkondicionáló
 • Túralehetőségek
 • TV a szobákban vagy a társalgóban
 • Zárt parkoló
Nyitva tartásnyitva egész évben
Takarításkijelentkezéskor a szállásadó
Előleg10%
Elfogadott fizetőeszközökkészpénz, OTP SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya
Elfogadott valutákHUF
Beszélt nyelvekmagyar, angol, német
Szállás elfoglalása14:00 után
Szállás elhagyása10:00 előtt
ParkolásBiztosított
KisállatHozható
Szobák száma8
Fürdőszobák száma4
DohányzásNem dohányzó

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.