Csikós Vendégház Zamárdi

8621 Zamárdi, Knézich utca 4. Mutasd a térképen »

5 szobás, 10 személyes vendégház Zamárdiban a strand közelében A Balaton Sound és az augusztusi Srtand/B. My Lake fesztivál időszaka már foglalt.

Legkedvezőbb ajánlat:
4 500 Ft/fő/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

Két szintes, önálló vendégházunk a Balatontól kb 600 méterre, a Knézich utcában található. A ház 10-13 személyes, tökéletesen alkalmas családok, baráti társaságok számára.

5 kétszemélyes háló, két nappali, felszerelt konyha-étkező, emeleti melegítő konyha, földszinti, emeleti fürdő, fedett terasz, parkolás az udvarban, grillezési, bográcsozási lehetőség, gyermekjátékok (hinta, homokozó) díjtalan internet csatlakozás (wifi)

OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát elfogadunk.

A szálláshelyre kutya díjtalanul hozható.

A szálláshely csak egyben bérelhető.

A Balaton Sound és az augusztusi Srtand/B. My Lake fesztivál időszaka már foglalt.

Standard Szoba
Standard Szoba Részletek, galéria
4500 Ft/fő/éj
  • 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség
  • Felszerelt konyha
  • Ingyenes internet
  • Kert, udvar vagy zöldövezet
  • TV a szobákban vagy a társalgóban
  • Zárt parkoló
Nyitva tartásjúnius - augusztus
Takarításaz ár nem tartalmazza, külön fizetendő kijelentkezéskor
Előleg30%
Elfogadott fizetőeszközökkészpénz, banki átutalás, OTP SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya
Elfogadott valutákEUR, USD, HUF
FeltételekA foglalás nem előleg, hanem foglaló befizetésével érvényes. A foglaló befizetése banki utalás útján történik, a számlaszámot közvetlenül küldjük el, miután megkaptuk a foglalást küldő számlázási címét (lakcímét) . Amennyiben a foglaló utalása a számlaszám megadását követő 5 munkanapon belül nem történik meg, a foglalást érvénytelenítjük.
A foglalás nem előleg, hanem foglaló befizetésével érvényes. A foglaló befizetése után a foglalás lemondható, azonban a foglalóra érvényes szabályok szerint a foglaló összege a fő szabály szerint nem kerül visszafizetésre. Ez alól abban az esetben tudunk kivételt tenni, ha a lemondott időszak újra kiadásra kerül. Ha az időszakot újra kiadjuk, ugyanazon áron, a foglaló összege a banki- és adminisztrációs költségek levonása után visszautalásra kerül.
Beszélt nyelvekmagyar
ParkolásBiztosított
KisállatHozható
Szobák száma5
Fürdőszobák száma2
Lemondási feltételekA foglalás nem előleg, hanem foglaló befizetésével érvényes. A foglaló befizetése után a foglalás lemondható, azonban a foglalóra érvényes szabályok szerint a foglaló összege a fő szabály szerint nem kerül visszafizetésre. Ez alól abban az esetben tudunk kivételt tenni, ha a lemondott időszak újra kiadásra kerül. Ha az időszakot újra kiadjuk, ugyanazon áron, a foglaló összege a banki- és adminisztrációs költségek levonása után visszautalásra kerül.
DohányzásNem dohányzó

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.