Daniel Vendégház Nagyvárad

410102 Nagyvárad, Jókai Mór utca 18. Mutasd a térképen »

A vendégház Nagyvárad történelmi városközpontjában helyezkedik el, csendes és forgalomtól mentes környezetben. Valamennyi fontos látnivaló a közelben.

Legkedvezőbb ajánlat:
2 076 Ft/fő/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

Chech-in 15.00-22.00 óra között, check-out 08.00-11.00 óra között. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai vagy kései bejelentkezés, illetve kijelentkezés esetén felárat szímítunk fel. A felár szobánként értendő és mértéke 10.00 eur.

Standard Szoba
Standard Szoba Részletek, galéria
2076 Ft/fő/éj
  • Ingyenes internet
  • Ingyenes parkolási lehetőség
  • Központi fűtés
  • Legalább 3 éj tartózkodás esetén a személyzet ingyen kimossa ruháit (mosási/szárítási idő kb. 6 óra)
  • Törölköző- és ágyneműcsere
  • TV a szobákban vagy a társalgóban
Nyitva tartásnyitva egész évben
Takarításkijelentkezéskor a szállásadó
Előleg100%
Elfogadott fizetőeszközökkészpénz, hitel- és bankkártya, banki átutalás
Elfogadott valutákRON
FeltételekCsak biztos foglalásokat fogadunk el, ezért a megerősítéshez bankkártyára lesz szüksége, amelyen a szolgáltatás teljes összegét zároljuk
http://onlineoradea.com/cazare/id11.html
Megjegyzés: a romániai vendég a szállásdíjat közvetlenül számlavezető bankunk pénztáránál befizetheti számla alapján. Ha a vendég ezt a megoldást választja, néhány percen belül email-ben a számlát megkapja és annak ellenértékét másnap délig befizetheti. Addig, azaz másnap délig a szobát nem értékesítjük másnak.
Lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegét felszámítjuk. Amennyiben gyerek is elszállásolásra kerül, ezt kérjük előre jelezni. Egy felnőttel egy gyerek szállásolható el 2-9 éves korig külön ágy igénylése nélkül - 7 euró/éj pótdíj ellenében 10 éves kortól a gyereket teljes áron szállásoljuk el. A szobákban maximálisan annyi személy szállásolható el, ahány ágy van.
Beszélt nyelvekmagyar, román, olasz, francia
Szállás elfoglalása15:00 után
Szállás elhagyása11:00 előtt
ParkolásBiztosított
KisállatNem hozható
Szobák száma12
Fürdőszobák száma6
Lemondási feltételekCsak biztos foglalásokat fogadunk el, ami azt jelenti, hogy a szállásfoglalást garantálni szükséges. Amennyiben a bankkártyás megoldást választja, az űrlapot itt találja: https://goo.gl/forms/2tOYWvzAU62KDJ513 A szolgáltatás összege zárolásra kerül, érkezésekor eldöntheti, kártyával fizet vagy készpénzben.
Megjegyzés: a romániai vendég a szállásdíjat közvetlenül számlavezető bankunk pénztáránál is befizetheti számla alapján. Ha a vendég ezt a megoldást választja, jelezheti felénk és néhány percen belül email-ben a számlát megkapja és annak ellenértékét másnap délig befizetheti. Addig, azaz másnap délig a szobát nem értékesítjük másnak. Amennyiben az előleg banki átutalással kerül kifizetésre, figyelembe kell venni, hogy az összeg a vendég érkezése előtt számlámkon megjelenjen. Ha a vendég érkezésekor az összeg még nem érkezett a bankszámánkra, úgy a szállás teljes díját ki kell egyenlíteni, majd, amikor az összeg megjelenik, azt visszaküldjük. A banki tranzakció költségét az ügyfél viseli.
Lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegét felszámítjuk. Amennyiben gyerek is elszállásolásra kerül, ezt kérjük előre jelezni. Egy felnőttel egy gyerek szállásolható el 3-7 éves korig külön ágy igénylése nélkül - 7 euró/éj pótdíj ellenében 8 éves kortól a gyereket teljes áron szállásoljuk el. A szobákban maximálisan annyi felnőtt és 8 éven felüli személy szállásolható el, ahány ágy van. A kései (22.00 óra utáni) érkezést előre jelezni kell. Kései bejelentkezés, ill. kijelentkezés esetén pótdíj kerül felszámításra.
A recepció nyitva tartása naponta 7-12 és 15-23 óra között.
DohányzásIgen

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.