Dobrica Vadászház Sepsibükszád

0 Sepsibükszád, - Mutasd a térképen »

A Dobrica Vadászház a történelmi Mikes család sepsibükszádi birtokának kényelmes vadászháza a Szent Anna-tó szomszédségéban.

Legkedvezőbb ajánlat:
11 906 Ft/fő/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

A Dobrica Vadászház a történelmi Mikes család sepsibükszádi birtokának kényelmes vadászháza a Szent Anna-tó szomszédságában ahol a lépten-nyomon felbukkanó borvizek (ásványvizek) és mofettagázak mellett megannyi legendával találkozhatunk.

A 90nm fedett teraszt magába foglaló 272 nm-es háznak van egy kandallóval ellátott ebédlő-nappalija melyben 8 ember kényelmesen pihenhet. A nappalit körbe veszi 3 szoba (1 db. kétágyas és 2 db. 3 ágyas) és egy konyha. A szobák mindegyikének saját fürdőszobája van. A dekoráció a Mikes család zabolai birtokának és a vadászház múltjának emlékeit idézi. A ház 4 pontját ajánljuk étkezésre: a dél-nyugati teraszt reggeli- és ebédkor, az észak-nyugati teraszt vacsorakor, az ebédlőt hűvös időben és a nagy nyírfa alatti grillezőt amikor sült a menü. Mindenhova kényelmesen elfér 8 ember.

A vadászház egyszerűségé tökéletes választás a vadmegfigyelők, vadászok, természetszeretők számára. A villanyáram és a melegvíz napelemes rendszerekből nyerődik. Ha a 300 literes bojlert nem melegítette fel teljesen a nap, könnyedén rá lehet segíteni a pincében lévő tüzelővel. A szobákat csempekályhák fűtik mely mellett kosarakban találják a tűzre valót. Ha igazi vidéki életre vágyna bátran vegye elő a fejszét és maga készítse el tüzelőét.

Ha mindez túl sok a vidékből, szeretettel látjuk a zabolai Mikes kastélyba, ahonnan csak napos természetszemlélésre használják Dobricát, annak ellenére, hogy természetből Zabolán is eleget tudunk kínálni. Ajánlatunkban megtalálja a vadlest, kocsikázást, de egyszerűen kiruccanhat a közeli borvizes fürdőkhöz (Mikes fürdők, Apor fürdő) vagy a Szent Anna-tóhoz.

Standard Szoba
Standard Szoba Részletek, galéria
11906 Ft/fő/éj
  • 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség
  • Felszerelt konyha
  • Grilező
  • Ingyenes internet
  • Kert, udvar vagy zöldövezet
  • Törölköző- és ágyneműcsere
Nyitva tartásEgész évben
Takarításkijelentkezéskor a szállásadó
ElőlegNincs
Elfogadott fizetőeszközökkészpénz, banki átutalás
Elfogadott valutákRON, EUR
Feltételek7 nappal érkezés előtt kötbér mentes ez után az első nap díja fizetendő.
Beszélt nyelvekmagyar, román, angol, német
ParkolásNem biztosított
KisállatHozható
Szobák száma3
Fürdőszobák száma3
Lemondási feltételek7 nappal érkezés előtt kötbér mentes ez után az első nap díja fizetendő.
DohányzásNem dohányzó

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.