Finta Vendégház Vékény

7333 Vékény, Fő út 62. Mutasd a térképen »

Vendégház a Keleti-Mecsekben.

Legkedvezőbb ajánlat:
2 900 Ft/fő/éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

A vendégház a Keleti-Mecsek Tájvédelmi Körzet határán lévő 160 lelkes településen található. Két szoba 3-3 férőhellyel, egy tágas konyha, fürdőszoba, mosógép, mosási lehetőség, külön WC. Csak az egész ház bérelhető. A bérleti díjban benne van 4 db kerékpár használati lehetősége is. Gyermekek esetén kedvezményes árat számítunk. A ház és a település környezete lehetőséget kínál a pihenésre és a természeti értékek megismerésére. A háztól 8 km-re található nevezetesség a Máré vár, 11 km-re a bikali Puchner élménybirtok, a szomszéd településen fazekas és egyéb kézműves, illetve - Szászváron és Magyaregregyen - erdei strandok.

A szobák teljesen új berendezésekkel (ágyak, szekrények) vannak felszerelve. A nagyobb szobában (25 m2) található a nagy képernyős tv, amelyen a Mindig TV adásai érhetők el. A szobák egymásból nyílnak. A konyha nem csupán főzésre alkalmas, hanem a 25m2-en és kihúzható asztal segítségével akár 8 fő kényelmes étkeztetésére és időtöltésre.WiFi elérhetőség biztosított. A két szobában klímaberendezés biztosítja a vendégek számára megfelelő hőmérsékletet. A klíma igénybevétele esetén a használati díj 990Ft/nap.

A fürdőben mosógép, külön kád és külön zuhanyzókabin található. A toalett külön helységben érhető el.

Az udvaron egy 8 személyes filagória biztosítja a kikapcsolódást. Szintén az udvaron külön grillező kialakítására került sor, illetve különálló tűzrakóhely segítségével lehetőség nyílhat bográcsozásra is.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az igénybe vevők számával csökkennek, illetve 1-2 személyre terjedő foglalás esetén növekednek. Fűtési időszakban - a fűtési igényhez képest - ismét módosulnak az árak. Az árajánlatot a konkrét igények alapján, személyre szabottan kalkuláljuk.

A Keleti-Mecsek Tájvédelmi Körzet és ezen belül Vékény község számos természeti és épített különlegességgel rendelkezik. A Tájvédelmi Körzetben található az egykori kőbánya, ahonnét a világháború előtt szállították a követ a házak építéséhez a környék településeire. Itt található az egykori szénbánya tárnája, amely nagyon mély kráterré vált az idők folyamán. (A szén több helyen a felszínen is látható.) A völgyekben folyó patakok, kis vízesések a Mecsek apró ékkövei.

A falu pincesorát két oldalról körülvevő sötét és világos horgos számos korábbi pincét rejt, amit egykor a löszfalba vájtak. Egy részük beomlott, más részük látható. Kettőben egykor még lovaskocsik is tudtak közlekedni, (községi pince) ahova raktároztak a régi időkben élelmiszert.

A szőlőhegyre az ún.: Rácz horgos vezet, mely a nevét onnét kapta, hogy az 1848-as szabadságharc idején a rácok ezen az úton közelítették meg a települést.

Standard Szoba
Standard Szoba Részletek, galéria
2900 Ft/fő/éj
  • DVD lejátszó a szobákban vagy a társalgókban
  • Felszerelt konyha
  • Ingyenes internet
  • Kert, udvar vagy zöldövezet
  • Központi fűtés
  • Légkondicionáló
  • Törölköző- és ágyneműcsere
  • TV a szobákban vagy a társalgóban
  • Zárt parkoló
Takarításkijelentkezéskor a szállásadó
Előleg10%
Elfogadott fizetőeszközökkészpénz, banki átutalás, OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya
Beszélt nyelvekmagyar, angol, német
ParkolásBiztosított
KisállatNem hozható
Szobák száma2
Fürdőszobák számaVan
DohányzásNem dohányzó

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.