FLÓRIÁN VENDÉGHÁZ**** Villánykövesd

7772 Villánykövesd, Kossuth 12 Mutasd a térképen »

Köszöntjük Önt, kedves Látogató, és bízunk benne, felkelti érdeklődését barátságos, családias hangulatú Vendégházunk, a villánykövesdi Flórián Vendégház****, ahol elérhető árakon biztosítunk szállást a hozzánk látogatóknak.

Legkedvezőbb ajánlat:
31 200 Ft/szoba/2éj-től
Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő 3 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
LEGJOBB ÁR GARANCIA!
A szállás garantáltan a ViaGo-n a legkedvezőbb! Részletek »

A Flórián Vendégház**** négy napraforgó családi vállalkozásként működik, s eddigi sikereink titka testes vörösboraink és pálinkáink kitűnő minősége, a kedves fogadtatás és a jó hangulat, melyek meggyőzik majd Önt is arról, hogy ezután a Flórián Vendégház négy napraforgó legyen kedvenc helye a villányi borvidéken, ahová időről időre érdemes újra ellátogatnia. Büszkén mondhatjuk el, hogy a 2011. novemberében kiállított NEMZETI TANÚSÍTÓ VÉDJEGY szerint, Vendégházunk a legjobb minősítést kapta meg, vagyis négy napraforgó négy napraforgó a besorolása! Továbbra is azon fáradozunk, hogy Vendégeink a nálunk eltöltött időre maximális elégedettséggel gondoljanak vissza, és kiérdemeljük, hogy barátaiknak, ismerőseiknek is ajánlják majd a Flórián Vendégházat négy napraforgó! Kényelmes és vadonatúj berendezés vár kedves szállóvendégeinkre! Az 5 darab 2 személyes szobánk mindegyike igény szerint pótágyazható, s minden szobánkhoz zuhanyzós fürdő tartozik. A szobák LED tévékkel felszereltek, és a vendégház teljes területén wifi-s internetelérés biztosított. Az autók számára zárt, kamerákkal felszerelt parkolót biztosítunk

FLÓRIÁN VENDÉGHÁZ**** Villánykövesd
FLÓRIÁN VENDÉGHÁZ**** Villánykövesd Részletek, galéria
15600 Ft/szoba/éj
  • Idegenvezetés-magyar,angol nyelven szakképzett idegenvezetővel
  • TV a szobákban vagy a társalgóban
  • TV, kábel TV a szobákban, Minden szobához külön fürdőszoba
Szállás elfoglalása14:00 után
Szállás elhagyása10:00 előtt
ParkolásBiztosított
KisállatNem hozható
Lemondási feltételekFoglalási- és lemondási feltételek: foglalni emailben vagy telefonon lehetséges, az ezt követő egyeztetés után, a teljes összeg – 1 éj foglalása esetén -, 2 vagy több éj foglalásakor pedig a teljes összeg 50%-ának foglalóként történő elutalása szükséges. Lemondás: az érkezés napjáig számított 60 napon túl ingyenes. 15 és 60 nap között foglalót már nem áll módunkban visszaadni, ám a vendég nem veszíti el az elutalt összeget, mert azt teljes egészében felhasználhatja fél éven belül, amennyiben legalább ugyanolyan értékű a foglalása. 15 napon belül a teljes foglaló a szállásadónál marad.
AkadálymentesNem
TömegközlekedésVan

AJÁNLATKÉRÉS

Szállásra vonatkozó adatok
Ajánlatkérő adatai
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak.