Budapest Top 10

 

1. Pepin Kézműves Söröző

Ha egy igazán hangulatos kis helyre vágysz bátran válaszd a nem rég nyílt Pepin Kézműves Sörözőt. Könnyen megtalálható, hisz a IX. kerület szívében, a Tompa utca 26/b szám alatt várja a vendégeit. Sajátos arculata mellett a különleges
kézműves sörök is magasba emelik a színvonalt, bár igazi kihívást jelent kiválasztani a hangulatunkhoz és ízvilágunkhoz leginkább passzoló sört.

 www.pepin.hu 

2. Zazzi cukrászda 

Ha kíváncsi vagy mi fán terem az igazi francia édesség és macaron, ha ott ültő helyedben elakarsz olvadni és olyan mámorba esni a világ legfinomabb csokis édességétől, mint még soha semmitől ezelőtt, akkor pattanj fel és vedd az utad a Zazzi felé! Könnyen megközelíthető Bécsi út 57-61 szám alatt.

www.zazzi.hu

3. Street Art múzeum  

A graffitik világa nem csak a közterületek rongálásból állhat, fedezd fel Budapest belvárosában lévő legszebb grafitijeit egy lezser, direkt erre összeállított körút keretin belül és ismerkedj meg a város szabadúszó grafiti művészeivel

http://www.bupap.hu/hu/setalunk/2-uncategorised/97-streetartmuzeumabelvarosban.html 

4. Fellini bisztró 

Egy finom koktél vagy egy különleges ízű kézműves sör mellett gyönyörködhetsz a Duna parton, nyugágyakban heverészve a csillagok alatt. Tökéletes helyszín az augusztusi hullócsillagok lesésére vagy egy nyugodt beszélgetésre az év bármelyik időszakában.

http://felliniromai.hu

5. DiVino Borbár

A DiVino a budapesti borbárok igazi Ősattya. A legnagyobb DiVino bár a Gozsdu Udvarban található, hatalmas terasszal és bámulatos berendezéssel. A legjobb belföldi és külföldi borokat kóstolhatod sorra és tökéletes helyszíne miatt bármikor tovább állhatsz, ha bulizni támad kedved a sok zamatos zbor után.

http://gozsdu.divinoborbar.hu/hu/

6. Vintage Garden 

A VII. kerület szívében található Vintage Garden minden hölgy kedvence lesz. Egy hely, ami teljesen más, mint bármelyik bisztró vagy bár az országban. Egy hely, ahol nem csak a remek ételek és italok varázsolnak el, hanem a látványvilág is. Minden apró részlet a lehető legjobban harmonizál egymással, a vintage és a shabby chic stílus különleges keveréke adja a tökéletes összhatást. Egy pillanatra Párizsban érzed majd magad ha belépsz és körülnézel.

https://www.facebook.com/vintagegardenbudapest 

7. Cotton Club 

A VI. kerület Jókai utcájában lévő club visszarepít a 20as évek elejére, igazi gengszter bár élő zenével és a legjobb italokkal amit csak kívánhatsz.

http://www.cottonclub.hu 

8. Lámpás 

VII. Dob utca 15 szám alatt csupasz tégla falak, mindenféle csövek, égők, lámpák, lomis bútorok, megbúvó kis sarkok igazi romkocsma feeling, ami viszont teljesen különlegessé teszi a folyamatos élő zene. Ismert és ismeretlen zenészek szórakoztatnak estéről estére.

www.alampas.com 

9. Fátra Tér

Hogy mitől különleges? Mert fantasztikus a panoráma, mert nincs tömeg, mert vannak piknikasztalok, mert az Isten háta mögött van, mégis egyszerűen megközelíthető. Tökéletes randihelyszínnek, baráti találkozónak, piknikezni és csak a fantázia szab határt, hogy mi mindent lehet csinálni odafent.

1112 Budapest, Fátra tér 3.

10. Alagút felett 

A Budai váralagút feletti placcon ücsörögve, borozgatva, piknikezve csodálhatod a gyönyörűen kivilágított Lánchidat és a hömpölygő Dunát. Mivel nem kifejezetten túrista látványosság így nem valószínű, hogy tömegbe ütközöl, a szabad hely mindig garantált!

I. kerület, A Budai Váralagút felett 

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?