Debrecen Top 10

1. Pepe Panini Cafe 

Kiváló választás elkezdeni a napod, lazításhoz, baráti beszélgetésekhez, üzleti meetingekhez, egy gyors, nyugodt ebédhez, munka utáni borozáshoz. Egy stabil pont, ahol tudod, hogy minőséget kapsz, és a személyzet érted van ott, azért, hogy a Te napodat szebbé tegye!

http://www.pepepanini.hu/

2. Víztorony kávézó 

A különleges geometriájú Fröccsbár különleges frissítőket kínál. Emellett a Víztorony saját kávéját is kipróbálhatod, kellemes fények és hangok kíséretében. A 34 méteres magasságból a Nagyerdő lombkoronaszintje felett ráláthatsz az erdőre, az Egyetemvárosra, és egész Debrecenre.

https://www.facebook.com/nagyerdeiviztorony

3. Állatkert /retro vidámpark 

A különféle állatfajok bemutatásán túl, a botanika szerelmeseinek is kínálnak különlegességeket, sőt jó ha tudod, hogy a Vidámpark mind a 117 játékával, a Tiszántúl legnagyobb állandó szórakoztató parkja. Gyere látogasd meg Te is!

http://www.zoodebrecen.hu/

4. Batthyányi utca szerelmes lakatfal 

Debrecen egyik romantikus látványossága a Batthyány utcában fellelhető Lakatfal, ahol "monda" szerint a lakatolók múlhatatlan szereleme addig tart, amíg az általuk elhelyezett lakat a kerítésen marad. Ma már több ezer lakat dacol az időjárás viszontagságaival, bizonyítva a szerelem időtlenségét.

www.iranydebrecen.hu/hu/info/nevezetessegek/erdekessegek/kulcsos-kapu.html

5. Aquaticum csúszdapark 

Ha Debrecenben jársz, akkor érdemes az Aquaticum-ban megszállnotok, hiszen a hotelen szolgáltatásain túl, SPA, Kardiológiai rehabilitáció, és a minden korosztály kedvence; a csúszdapark vár titeket!

 http://www.aquaticum.hu/hu/fooldal

6. Divino borkóstolás 

A DiVino az egyik legnépszerűbb borkóstoló hely, Fiatalos, lazán elegáns, pörgős atmoszférában. Több, mint 100 fajta kizárólag magyar bor, fiatal vagányoktól, vagány fiataloknak. Ez az amit a DiVino jelent! Feltétlen kóstolj be hozzájuk!

http://debrecen.divinoborbar.hu/

7. Bonita bisztro 

A Bonita egész biztosan a kedvenc helyed lesz, a finom pizzáival, szultán tálaival, mesés gyros tálaival, és a mesteri olasz tésztáival!

http://debrecen.divinoborbar.hu/

8. Volt egyszer kávézó 

A legfinomabb kávé Debrecenbe. Itt biztosan nem kell várni az ülőhelyedre, hiszen a Volt egyszer kávézó, az első elviteles kávézó Debrecen belvárosában! Ha mindig sietsz, akkor ez a e helyed!

https://www.facebook.com/Volt-egyszer-196863703817700/

9. Ötholdas Pagony Játszótér - családosoknak

Ha Debrecenbe látogattok gyerekkel, akkor feltétlenül el kell menni a Nagyerdőn található hatalmas parkba, amely minden korosztálynak kiváló programlehetőség. Alkalmanként lovaglásra is van lehetőség! A játszóval szemben található a Viktória étterem. Kicsi sétára meg elérhető a Debreceni állatkert is és a csónakázó tó is. Igazi piknik hangulatot teremt a park Nektek!

http://www.gyerekkel.hu/reports/view/355

10. Régiségvásár két hetente vasárnap 

Kincskeresőknek itt a helye! Az országosan is ismert debreceni régiségvásárra a világ minden tájáról érkeznek vásárolni. Ha szerencséd van, egy nagy értékű festményt, vagy varázsszőnyeg birtokosa is lehetsz! Várunk szeretettel, és jó kalandozást!

http://www.debreceniregisegvasar.hu

ViaGo Promo Video

TIÉD AZ EGÉSZ VILÁG!

Miért ne lehetne egy utazás kaland?